resim
Haris Seferović
Takım:Al-Wasl
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.89
Uyruk:İsviçre
  • 722
    hayal kırıklığı yaratan futbolcu. hazırlık maçlarındaki performansı çok kaliteliydi. ancak sorunu mentalmiş gibi hissediyorum. sanki sevmemiş takım arkadaşlarını. yani saha içinden ziyade başka bir sorun var gibi, vücut dili mutsuz. belki de santrafor arayışlarımızdan dolayı, bilmiyorum…

    ancak sorunun kaynağı ne bilmesem de galatasaray formasının ağır geldiğini hissediyorum. bu formayı giydiğinde hakkında olumlu olumsuz bir sürü şey söylenecek fakat sen sahaya çıktığında her şeyinle %100’ünü vereceksin. 37’lik bafetimbi gomis bunun örneği.

    eğer form tutmasını bekleyeceksek mostafa mohammed’di de beklerdik. bu ligde santraforu vasat-kötü-sıradan performans verip şampiyon olan bir takım var onun da sonu 3 temmuz oldu… (bkz: guiza)

    ben mertens’in de performansını düşürdüğünü gözlemledim. kafasında sorunlar yaşadığını çıktığında verdiği tepkisel jestlerden de anlayabilirsiniz.
    (bkz: 28 ağustos 2022 trabzonspor galatasaray maçı)

    umarım aşar fakat şu anda takım onu taşıyor. hazırlık maçlarında gösterdiği performansa ve vücut diline dönmeyecekse, ki dönebilecekmiş gibi hissettirmiyor, transfere başvurulması gereken en önemli konu budur diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın