resim
Haris Seferović
Takım:Al-Wasl
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.89
Uyruk:İsviçre
  • 726
    geçen sezonun yarısında memleketine yollayıp bu sezon başı maaşının yarısını ödeyerek bonservisiyle yolladığımız mbaye diagne'nin çeyreği kadar bile faydalı olamayan oyuncu.

    sezon başı herkesin hemfikir olarak gönderilmesini istediği bafetimbi gomis'in kurtarıcı rolüne bürünmesinin, taraftarla barışmasının kötü performansıyla baş müsebbibi.

    halil dervişoğlu, bafetimbi gomis, mbaye diagne, mostafa mohamed... kendisi yerine 4 maçta bu isimlerden herhangi biri bu kadar süre alsa takım en az 3 tane fazladan gol atardı, ki bu oyuncuların hepsine teneke bağlayıp yolladık. hareketsiz, fizik gücü düşük, bitiricilik sıfıra yakın, hava hakimiyeti düşük, ayaklarına hakim değil, kondisyonsuz, saha içerisinde birkaç dakika hariç yürümekten başka vasfı olmayan bir oyuncu.

    20 maçlık şartı olmasa şimdiden çok kötü bir transfer olarak niteleyebilirdik, belki 20 maç oynamaz da elimizde kalmaz diye dua edeceğimiz belli oldu. isterim ki hepimizi yanıltsın ancak bildiğimiz, izlediğimiz o seferovic'in silüeti aynı, oyuncu farklı. transfer obezliğine belki en karşı yazarlardan biri olarak kesinlikle önüne uygun maliyetlerle herhangi birisi getirilmeli, kendisi için gomis'in arkasında mümkün olduğunca oynatılmayarak sezon sonu beklenmeli.

    bu arada yatmaya geldiğini düşünmüyorum kesinlikle. oynamaya devam ederse atacağı ilk golde sevinçten ağlayabilir bile. sadece sakatlık arkasından kötü bir yaz dönemi oyuncuyu tamamen bambaşka bir seviyeye geri çekmiş. kostas mitroglou'na benzer bir yolculuk olacak diye düşünüyorum, tek farkı mitroglou tek opsiyon değildi ve neredeyse hiç oynamadan yollarımız ayrıldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın