• 107
    türk futbolu ve galatasaray taraftarı profili bakımından gerçekten çöplük. galatasaray resmi twitter sayfasının altı ''okan hoca istifa'' ile dolu. geçen sezon 1-1 biten, trabzon'da oynanan 7 nisan 2022 trabzonspor-beşiktaş maçı valerian ismail'in ilk maçıydı. medya gazlamasıyla herkes inanılmaz bir beşiktaş izlediğimizi söylemişti. herkes beşiktaş hocasına övgüler düzüyordu. şimdi biz trabzonda daha iyi oynayan taraf olarak, yüzde 100 dört tane gol pozisyonuna girmiş bir takım olarak berabere kaldık ve hocamız istifa etmeli.

    hiç kimse evander izlememiş, herkesin dilinde evander. 2 tane adam adamı tanıyıp galatasaray'a uyacağını düşünüyorsa 2 bin tane adam ne evander'i izlemiş ne galatasaray'a verebileceklerini tahmin edebiliyor. herkes karnından konuşuyor. morutan cicaldau bunlara göre dünya yıldızı olma potansiyeli olan isimler. neden? genel kanı öyleydi çünkü sosyal medyada. mertens gelmeden önce de çok yaşlı falan filandı istemiyordu kimse. şimdi herkes 1 maçla mertensçi. seferovic 1 gol attı hazırlık maçında 30 atacaktı bugün çöp. ama yangın minvalinde yani öyle normal yorumlar değil.

    sosyal medyaya girince gerçekten hayret ediyor insan. 96'da twitter olsa ne 4 sene şampiyonluk gelirdi, ne uefa kupası gelirdi teorisi gerçekten doğru olmaya çok yakın. 2011 senesinde kötü başlayan muslera twitter bu kadar boş adamla doluyken eminim bugünlere gelemezdi. o zamanlar sadece mehmet demirkol saçmalıyordu, şimdi bütün galatasaray taraftarı saçmalıyor. ben hatırlıyorum hamit 9 ay falan gerçekten berbat oynamıştı. ama herkes ''hamit iyi olacak inanıyoruz'' diye düşünüyordu ve hamit' i şimdi hiç kimse öyle kötü falan hatırlamıyor. ilk maçlar 4-5-1 gibi oynayan fatih terim eboue'yi falan sol açık oynatıyordu. geri dönsem o gün yapılacak yangınları gerçekten hayal bile edemiyorum. 14 hafta hiç de öyle çok iyi oynayan galatasaray falan yoktu. futboldan hiç anlamayan yetişkinler ve 15 yaşında çocuklarla dolu, birileri ne saçmalarsa çığ gibi büyüyen iğrenç bir ortam oldu artık sosyal medya(özellikle twitter) ve bu galatasaray'ın gidişatını etkiliyor. ben buna gerçekten artık çok sinirleniyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın