• 10
    yanlış: takımın en diri futbolcusu boey, o zaman bu takım iyi çalışmamış.

    doğru: takımın iyi çalışıp çalışmadığı, iyi kamp yapıp yapmadığı, bu işle bilimsel olarak ilgilenenlerin işidir. bizlerin görebildiği bir şey değildir. twitter’da yapılan yorumları buraya getirmenin anlamı yok. ne biliyoruz yapılan kamp hakkında? kim izledi yaz kampını?

    boey’in kamp yapmamasına rağmen bu derece diri olması normaldir. 1- boey’in yaşı 21. 2- kamp yese zaten yorgun olurdu, bu derece iyi başlayamazdı. bu yüzdendir ki boey, bizde kalırsa, ileriki haftalarda sönük oynayabilir. o zaman da “takımın en diri oyuncusu olan boey bile geriye gitti” eleştirileri gelecek gerçi :d

    bu sene avrupa’da da olmayacağımız için kamp ona göre programlanmıştır. terim de böyle kamp yapardı. takım arap atı gibi sonradan açılırdı. bana göre de makbul olan budur. üstelik dünya kupası oynanacak devre arasında. yani her yerde aynı eleştirileri görmekten bıktım gerçekten.

    üstelik okan buruk da başakşehir’deyken böyle çalıştırırdı takımı. başakşehir’in şampiyon olduğu seneye bakın, ilk haftalardaki performansla burda küme düşecek bile dendi başakşehir hakkında. pandemi olmasına rağmen, avrupa’da da ilerlemesine rağmen o takım şampiyon oldu sezon sonu.

    tudor gibi kamp yaptırıp ilk 7 8 haftada fırtına gibi oynayıp daha sonra da beşiktaş maçı gibi 10 yemediğimize dua edeceğimiz maçlar oynasaydık o zaman göze girerdi belki garibim okan.

    adam bizden ya, vurun abalıya tabi kolay.
App Store'dan indirin Google Play'den alın