• 9
    futbol adına çok ilkel şekilde düşünüyor olabilirim ancak çok fazla rahat ortamlarda yapıldığını düşünüyorum. yani kamp yaptığımız ülkelere baktığımız zaman, danaları, keçileri bile bizim insanımızdan mutlu huzurlu ülkelerde, mis gibi mevsimde, pamuk gibi çimenlerde yapılıyor. hazırlık maçları da pamuk helva futbolcularla, kazara oradan geçen takımlarla yapılıyor.

    dönüp geliyoruz; nefretten deliye dönmüş taraftar, cihat yapar gibi saldıran kasap futbolcular, dışı cafcaflı içi patates tarlası sahalar, hiçbir istikrarı olmayan hava koşulları ve ölümden beter yazgılar *.

    ligimize uygun şartlarda bir yaz kampı denemeye değer diye düşünüyorum. sonuçta futbolcuların gönlünü hoş etmek için milyon dolarlar veriyoruz, bu yeterli olmalı.

    sezon hazırlığı ve lige ısınma amacıyla tff'nin de konuya el atması fena olmaz. tsyd kupasının revize edilmiş ve tüm takımları kapsayan bir formatı hem heyecanı hazırlamak hem de ligi tanımak için mükemmel olur. avrupa kupası veya dünya kupası formatında, her yıl iki ilde* düzenlenecek kısa süreli bir turnuva bence ligimizi çok daha şeker bir hale getirecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın