• 82
    apo 0-0 skor işine yararken ligin iyi hocalarından biri.
    trabzon, zor yenilen, geriye düşse dahi maçı bırakmayan mücadeleci bir takım. ayrıca şampiyon apoletiyle evinde derbi maçına çıkan büyük bir camia. bunları göz önüne alınca yeneriz diyemiyorum iki takım ortalama oynasa zaten trabzon kazanır biz biraz iyi trabzon vasat altı oynasa berabere biter. bu denklemde ben berabere ihtimaline üzülmem. çünkü takım yeni oyuncular daha birbirini bilmiyor. pozisyonumuz var ama kim nasıl gol atacak karar verememiş bir takımız.
    muhtemelen her şey ilk devrenin ortasında oturacak (10.hafta gibi) . takım oturduktan sonra uçarız özellikle evimizde bol gollü coşkun, deplasmanda gol yemeyen kalitesiyle 3 puan alan bir takım(allahım nasip et), bekliyorum.

    çok daha dağılmadan bu maç için isteğim: öncelikle yüksek prese karşı defanstan iyi çıkmak ortasahaya pasör stopere yaptığımız yatırımı görmek istiyorum özellikle antalya bunu başardıktan sonra bu artık zorunluluk.
    ikinci isteğim beklerin çizgiye koşmasını görmek en aksayan yönümüz 3 maçtır bu buna müdahale edemezse olan hocaya eksi yazar.
    4. ve son isteğim ise bireysel hata görmemek
    maç kafamda gollü berabere umarım uygulamada galibiyet olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın