resim
Alexandru Cicâldău
Takım:CS U Craiova
Mevki:On Numara
Yaş:27
Boy:1.78
Uyruk:Romanya
  • 1794
    2021-2022 sezonunda galatasaray formasıyla 42 maça çıkıp bu maçların nereden baksan 35 tanesinde silik performans gösteren, sezon boyunca taraftarın övmek için en dar açıdan türlü türlü argümanlar aradığı futbolcu.

    ama nihayetinde ne hücumda ne savunmada hiç bir maçta akılda kalan tek bir performansı olmadı. bazı maçları çoğu istatistikte 0 çekerek tamamladı. sadece covid geçirmeden önce birkaç maçın belli dakikalarında sivrildi.

    işin bu noktaya gelmesinin sorumlusu psv'den 5 yenilmesiyle oluşan devasa taraftar tepkisnini durdurmak için sözleşmesinin bitmesine 1 sene kala kendisine apar topar 6.5 milyon euro verenlerdir. hani transferlerin tamamını ilk 10 gün içinde bitirecek bir galatasaray başkanı vardı ya.

    eminim şuan hem galatasaray'ı yönetenler, hem cicaldau, hem cicaldau'nun menajeri en az galatasaray sözlük yazarları kadar zekidir ve 25 yaşındaki bir futbolcuyu öncelikle avrupa'ya götürebilmek için bütün şartları zorlamıştır. keza tarihe bakınca da avrupa'da transfer döneminin bitmesine 3-4 gün kaldı. ama 1 tane talibi çıkmayınca futbolcunun oralarda mecbur arap yarım adasına gidiyor.

    umarım opsiyonu zorunludur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın