resim
Alexandru Cicâldău
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:27
Boy:1.78
Uyruk:Romanya
  • 1770
    geçen sezon uefa avrupa liginden grup aşamasında elenen fenerbahçe'nin 29 yaşındaki yedek stoperi tisserand kötü performans göstermesine ve takımda istenmediği bilinmesine rağmen 3 milyon euro'ya suudi arabistan'ın ettifaq takımına satılabilirken, geçen sezon uefa avrupa gruplarından lider çıkmış galatasaray'ın 25 yaşındaki rumen milli, hücuma yönelik orta saha oyuncusu cicâldău'nun sadece maaş karşılığında kiralık gönderileceği iddia ediliyor.
    bu iki durumun aynı anda gerçek olabilmesi bence imkansız. ya fenerbahçe kayıt dışı yollardan arabistan'a para gönderiyor, ya koç holding destekli medya galatasaray oyuncularının değerini düşürmek ve taraftar algısı oluşturmak için manipulasyon yapıyor ya da her iki ihtimal aynı anda gerçekleşiyor.

    cicâldău bu kadar değersizleştirmeyi hak eden bir oyuncu değil. satın alma zorunluluğu olmadıkça oyuncuyu arap coğrafyasına kiralık göndermek ne kulüp ne de oyuncu açısından bir fayda sağlamaz. kiralık gönderilebiliyorsa italya, ispanya, belçika, hollanda gibi liglerde sürekli oynayabileceği bir takıma gönderilmesinde fayda var. gönderilemiyor ise sergio oliveira'nın sürekliliğinin, emre akbaba'nın performansının garanti olmadığı takımımızda ikinci sezonunu geçirmesinde hiçbir sorun görmem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın