resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 265
    1 milyon kira ücreti verip 2 milyon maaş versek kimsenin gıkı çıkmayacakken direkt 3 milyon kendisine verilmesi ile eleştirilen futbolcu.

    fm dili ile konuşuyorum, bitiriciliği 18, kafası 17, first touch 15, teknik 14, topsuz oyun 15, ön sezi 17, denge 16, hızlanma 15. bu adam poacher falan diye istenmiyor. gerçekten komik bir durum. kaldı ki bu adamı tanımayan bilmeyen yok. çok garip gerçektende. hele bir de müzmin sakat 33'lük falcao ile falan karşılaştırılması çok daha garip.

    icardi'nin aynı segmentte poacher olmayanı* didier drogba arkadaşlar. 29 yaşında chelsea'de cl finalinde uzatmalarda altın gol kafa vuruşu yapan.

    bu adam torreira ile birlikte ligin direkt en kaliteli 2 isminden birisi olur. gerekirse bütün taktiği bu adamın etrafına kurarsın. poacher! gerektiren bir oyun planı ile oynarsın. sonra yaslan arkana izle icardi'yi.

    https://fminside.net/...7046662-mauro-icardi

    bu arada ligin yine fm dünyasında en iyi poacher'ları şöyle:
    1- umut bozok
    2- serdar dursun
    3- seferovic
    4- berisha
    5- ahmed hassan

    çok garip icardi'yi poacher diye istemeyip bizim ihtiyacımız olan futbolcu umut bozok diye bir görüş var. halbuki umut bozok'un en önemli özelliği ligin en iyi poacher'ı olmasıymış.
    https://www.footballtransfers.com/...ying-in-tr-super-lig
App Store'dan indirin Google Play'den alın