resim
Eden Michael Hazard
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sol Kanat
Yaş:33
Boy:1.75
Uyruk:Belçika
  • 472
    kendisini sneijder ile ayni keseye koyamayiz. sneijder bir winner'di. karakterli, duru$lu bir futbolcuydu. sahada oldugu müddetçe daima %100 ile oynayan bir futbolcu, bir sporcuydu. hazard yetenekli ama tembel. türkiye'de malesef yapi itibari ile tembel oyunculari rehabilite edip, tekrar düzene sokacak bir ülke degil. ü$engeçlik iliklerimize nüfuz etmi$. biz a$agidaki görseliz, nasil adam edelim elin tembel avrupalisini?

    https://tr-tr.facebook.com/...ts/2020966731322327/

    adam kariyer olarak zaten en üst noktaya gelmi$, nivrana'ya ula$mi$. real madrid gibi dünyanin en büyügü olarak adledilen bir kulübe rekor sayilacak bir bonsveris bedeli ile transfer olmu$. yillik 15-20 milyon kazaniyor. futbola ve paraya doymu$ bir adami ne yapayim ben?

    transferlerde gözetilecek strateji $u olmali: paraya aç genç, ba$ariya aç tecrübeli. genci para ile motive edersin. birden çok verip $imartmayacaksin. kademe kademe alacak. ba$ari gösterdikçe. yerinde sayarsa da salivereceksin ederini buldugunda. hedef daima ba$ari olacak. tecrübeli adamda ise i$ ahlaki önemli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın