resim
Haris Seferović
Takım:Al-Wasl
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.89
Uyruk:İsviçre
  • 595
    verirse ekimde katkı verecek, vermezse artık siz düşünün dedirten forvettir. ne akla hizmet, en iyi halinde bile ne vereceği belli olmayan yetenek fakiri bu adamı tek forvet olarak getirdik onu bir sormak lazım hocaya ve yonetime.
    30 yaşına kadar sadece iki sezon 10 golu gecebilmis, kalanında da çoğunlukla 3-4 golde kalmış bir adam bu adam. biz 30 yaşında gecen seneyi yatarak geçirmiş bu arkadaşın nasıl olacak da en iyi sezonlarını bizde geçireceğine inandık şaşırıyorum.
    gerçekten bu sözlükte yazılan "ligin içinden geçicek, hem atacak, hem attıracak" performansı vermesi için hayatında oynadığı en iyi sezonu oynamalıydı. fakat artık en iyi performansı verdiği benfica'da bile ıskartaya çıkmış durumdayken aldık.
    hala gerçekten yok toparlanacak, yok güçlenecek, aslında boş kaleye önüne her maç üç top atsak kesin birini atacak diyen renktaşlara da saygı duymakla beraber, pek inanamıyorum.
    eğer kendisine mecbursak, gol pozisyonuna girer, atar gibi ulvi beklentilerim yok ama umarım en azından artık ikili mücadelelerde ve hava toplarında 3 te 1 lik başarı istatistiğini yükseltir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın