resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 214
    bize gelecek de sistemimize uymayacakmış. hangi sisteme diye sorarlar adama. yaşı forvet için ideal. ciddi bir sakatlık geçmişi yok. böyle a klas forveti buldun da daha taktik sistem yok süper lig falan boş konuşmaya gerek yok.

    bütün sözlerime tezat olarak ben kendisini istemem takımda. belli bir şekilde sorunlu bu adam. ancak sorunları saha içinde yeteneğinde değil. o nedenle gelmemesini istemenin nedeni oyun tarzı falan olamaz çünkü bu ligde bu kalitede adam yok sayılır. olanın da yaşı 35 zaten o da bizde.

    iki tane fm tabiriyle konuşanlara şunu hatırlatmakta yarar var. galatasaray pozisyona girmekte zorlanmıyor. gayet yeterli pozisyon bulabilen bulabilecek bir takımız ancak ne ceza sahası içinde ne yay etrafında yeterince şutörümüz yok. kerem, yunus ve mertensin form durumuna bağlı gol atma ihtimalimiz hepsi bu kadar.

    o yüzden galatasaraya top geldiğinde içeri tıklayacak safkan bir golcü lazım. bence bu isim bu kalitede biri olmalı ancak dediğim gibi icardi arızalı bir geçmişe sahip o nedenle ben de temkinliyim.

    onun dışında golcülüğüne kalitesine laf söyleyenle aman efendim oyun tarzına uyar mı diyenle oturup futbol konuşamam. biz bayern münih real madrid değiliz ki tam oyuna oturacak forveti gençliğinin baharında çekip alalım. fırsat olursa bu kalitede adamı getirmek için getirirsin o kadar.

    arjantinli sek öhm gol makinesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın