• 452
    grillistch transfer süreci sonrasında türk basını kaynaklı haberler kesildi. bu yüzden son günlerde neler oluyor pek duyamıyoruz. yabancı basına yansıyan haberler var sadece.

    forvet alacağız gibi duruyor. belotti için yabancı kaynaklar roma'yı 31 ağustos'a kadar beklemeyeceğini söylüyordu. bu hafta sonuna kadar transfer olmazsa önümüzdeki hafta belotti haberlerini görebiliriz. bir yandan da icardi ile anlaşma zemini aranıyor. yansıyan diğer isimler de shamar ve piatek. forvet konusunda her halükarda 1 eylüle kadar bekleneceğini düşünüyorum. 5 büyük ligde transfer kapanınca bu isimler dışında da fırsat transferi çıkar mı diye bakılacaktır.

    kanat transferi için de muhtemelen fırsat düşüncesi var. bir yandan cengiz'e yoklama yapılıyordur muhtemelen yerli meselesinden de dolayı. ki mesela depay ihtimali doğarsa, juventus transferi sıkıştı, iki mevki için tek oyuncuya da gidilebilir.

    sol bek meselesinde de ballo-toure konuşuluyor ama haberi ortaya atan italyan muhabir 3. alternatif dedi, muhtemelen basına yansımayan isimler var.

    stoper konusu muallak bir ses çıkmıyor, luyindama giderse hamle gelir gibi.

    bir de yerli meselesi var, efecan, halil veya umut için de girişim olacaktır sonlara doğru.
App Store'dan indirin Google Play'den alın