resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 201
    kendisine kimsenin burun kıvıracağını sanmıyorum. türkiye liginin de galatasarayın mevcut durumunun da fersah fersah üzerinde bir santrafor, hem de bu eski formundan uzak haliyle bile. bu adam abuk subuk bir hayat yaşamasa tarihin gördüğü en iyi net golcülerden biri olabilirdi. gerçekten müthiş bir gol sezgisi, pozisyon alma ve son vuruş becerisine sahip.

    bununla beraber, galatasaray'ın öncelikli ihtiyacı kendisi değil bana kalırsa. ben haris seferoviç'in toparlayacağını ve çok daha verimli oynayacağını düşünüyorum. bence önceliği sol beke, kanat rotasyonuna ve kilit açıcı, yaratıcı, mümkünse şutu ve çalımı da olan bir forvet arkasına vermeliyiz. dries mertens geldi ve oralarda iş yapabilir ancak asıl ikinci forvet olarak verimli olacaktır mertens. üstelik yaşı itibarıyla tüm sezonu çıkarması mümkün değil. emre akbaba ise zaman zaman verimli olabilir ama kırk yılda bir kilit açıyor, maçın gidişatını değiştirecek bir şey yapabiliyor. oraya çalımı olan, maç içinde zaman zaman kaybolsa bile topu ayağına aldığı an tehdit oluşturacak, hücum presle falan değil yaratıcılığıyla ve yeteneğiyle övülecek bir adam lazım.

    yine de icardi galatasaray'a transfer olursa kimse "neden geldi bu adam? keşke gelmeseydi!" demez herhalde. sonuçta icardi ve henüz 29 yaşında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın