resim
Jorge Fernando Pinheiro de Jesus
Görev:Teknik Direktör
Takım:Al-Hilal
Yaş:69
Uyruk:Portekiz
  • 330
    jesus'un ve fb'nin bu sene avantajlı olduğu çok konu var. bir kere lig de çok istanbul takımı var, deplasman az. her takım böyle olmaz diyoruz ama adana demir'in kalecisi, stoperi gibi kazma ve hataya meyilli çok adam var tüm takımlarda. bizde bile var. abdülkerim'le kadıköy keyfini görür gibiyim.* yerli kuralı bunu iyice belirgin hale getiriyor.

    kadrosu çok geniş. adamlar rahat rahat, birbirine yakın oyunculardan kurulu 2 tane 11 çıkarırlar. maçlar oynanırken yedeklerine baksanız anlarsınız. ayrıca 2023 seçim yılı, fb'nin gazının alınması planlanıyorsa, zaten önünde kimse duramaz.

    süper lig te deplasmanın az olması ve avrupa ligi maçları, geniş rotasyonla avantaja çevrilebilir. takım içindeki tüm oyuncular bir şekilde forma giyerler. sakatlık, ceza vs çok etkilemez. zaten jesus, rotasyonlu oynamayı sever. bunu yönetebilecek bir hoca.

    çok gol atıyorlar. yeseler bile 4-2 / 5-3 vs bir şekilde kazanıyorlar.

    asıl lig ocak-mayıs ayları arasında oynanacak. dünya kupası sonrası asıl gümbürtü kopacak. bize düşen yarışta kalmak. fb gibi jesus'un da loserlığı tutabiliyor. yarışta kalırsak son düzlükte 2006 yılı gibi geçebiliriz. tabi diğerleri de ( bjk - trabzon ) geçebilir.

    tüm bunlar ışığında fb'nin son 9 yılda şampiyonluğa en yakın olduğu hoca; jorge jesus.
App Store'dan indirin Google Play'den alın