resim
Valérien Alexandre Ismaël
Görev:Teknik Direktör
Takım:Watford
Yaş:49
Uyruk:Fransa
  • 88
    taraftara oyuncu değiştirmeyip trip atan, daha geçen hafta başkanından futbolcuların talebiyle taktiğine dair ayar yediği ortaya çıkan, karşısında pirlo gibi vasat altı bir hocanın olduğu 22 ağustos 2022 beşiktaş karagümrük maçına kadar çok da parlak bir görüntü çizmeyen, maç bitimine 30 saniye kalan takımın eskilerinden cenk tosun'u oyuna alarak hem saygısızlık hem de dalga geçme yapan, takımının başına mart ayında geçen ve 0'dan kadro kurmamış olan hoca. yani daha ligin üçüncü haftasından okan buruk'a üstün görülmesini anlamak mümkün değil.

    eskiden klasik beşiktaşlı abartması der gülerdik şimdi biz adamlardan daha hızlı moda giriyoruz.
    eskiden fenerbahçe bol bütçeyle takım kururp üç maçta hoca harcardı gülerdik, şimdi biz aynısını kendimiz yapıyoruz.

    arkadaşlar şu 6-7. haftaları bir görelim. bu galatasaray ne oynuyormuş, ne yapmaya çalışıyormuş herkes görecek tahminen eylül ortaları ve dünya kupası arası maçlardan itibaren. neredeyse 0'dan kurulan, tiki taka ağırlıklı oyundan rakip sahada prese dönmeye çalışan, tempolu oyun hedeflediği ilk ağızlardan söylenen, henüz transferler alacak vs. bir takımız. bunlar word belgesi gibi düzelt kaydet olmuyor zaman gerekiyor. ha olmazsa elbette ki tepki de konur gereken de yapılır. ama daha şimdiden takımın belli aralıklarla verdiği iyi sinyalleri tamamen görmezden gelip ismael'in beşiktaşını çok üst görmek doğru değil.

    özetle şimdiden kazanın kaynadığı ve muhtemelen gönderilmesi çok uzun sürmeyecek kişi. 22 ağustos 2022 beşiktaş karagümrük maçı sadece biraz güneş açtırdı; ama kendisi için mevsim hala kış. ve şiddetlenecek gibi de duruyor takım - taraftar ilişkilerine bakılınca. sallanan filozof şenol kılıcı da cabası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın