resim
Haris Seferović
Takım:Al-Wasl
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.89
Uyruk:İsviçre
  • 593
    istatistikleri ortada olan forvet. gol atamıyor, top gelmiyor vs bunları anlayabiliyorum da ikili mücadelelerdeki %33 luk başarısı ve hava toplarındaki %33 başarısı neyle açıklanır, onu bilemiyorum.
    bu arada, bitik denen gomis'in aynı istatistiklerde %66'yı yakaladığını da soylemek lazım. yüzdelerin yanında oynadığı süre seferovicin beşte biri olmasına rağmen yarısı kadar hava topu ve ikili mücadeleye girmiş. pas başarısında da gomis %20 daha iyi, yine aynı sekilde dakika başına pas sayısı seferovic'ten fazla
    aslında bu da seferovic'in nasıl takımı 10 kişi oynattığının göstergelerinden birisi. ne ikili mücadeleye giriyor, ne hava topu alıyor, ne bağlantı oluyor.
    zaten çok pozisyona girebilen ve girdiğini atabilen birisi olmadığını biliyorduk. fakat sahada her anadolu takımı defans oyuncusuna da ezilecekse tam olarak ne işe yarayacak.
    aslında bile, bile lades dediğimiz bir transfer oldu. prime zamanı bile vasatın bir tık üstünde olan bir adamı, sakat geçirdiği sezon sonunda, düşüşe geçmişken getirirsen başına gelecek budur.
    olması gereken başımıza kalmaması için, iyi bir forvet alıp 3. forvet yapmak ve mecbur kalındıgında oynatmak olmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın