resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3465
    daha önce de çok kez belirtildiği üzere geçen sene kendisi olmasa küme düşecektik. bu abartı bir ifade değil maalesef. o kabız takımın hücum yükünü çoğu kez tek başına sırtladı, kaç tane kritik maçı onun golleriyle geçtik. sahada yokken ise kısır futbolumuz hepten ptt 1. lig seviyesine dönüyordu. son haftalara düşme potasında girseydik yaşanacak stres, o takımın yeteneksizliği, üzerine de tff ve kurullarının galatasaray düşmanlığı eklendiğinde düşebilirdik değil bence kesin düşerdik.

    burada yazılanları okuyorsa da tek diyebileceğim dikkate almamasıdır. çünkü milyonlarca taraftar içinden elbette ağzıyla kuş tutsa laf edecekler olur. kendisinin yaşı yetmez zamanında hakan şükür nasıl eleştiriliyordu keza efsanemiz terim'e daha 2-3 ay önceye kadar neler dendi burada. torrent isimli galatasaray teknik direktörlüğü için yetersiz olduğu aşikar olan yardımcı antrenör bile efsanemizden fazla hürmet gördü. karamizah gibi günlerdi.

    neyse ki bu platform galatasaray taraftarının ekseriyetini yansıtmıyor ve büyük çoğunluk tarafından seviliyor. hatta yazan herkesin galatasaraylı olduğu bile meçhul bir ortam. önüne baksın yeter. yine çok kritik katkılar yapıp çok önemli maçlar alacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın