resim
Ertuğrul Sağlam
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kocaelispor
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 70
    ömer erdoğan, ali tandoğan, hüseyin çimşir, zapo, kirita gibi daha önce oynadıkları takımlarda bile tutunamamış isimleri; volkan şen, ozan ipek gibi altyapıdan gelmiş, bedava fiyatına alınmış genç yetenekleri parlatıp futbol sahnesine en ışıltılı halleriyle sürmüş teknik adamdır.

    21 mart 2010 trabzonspor galatasaray maci sonrası tüm galatasaray taraftarı neredeyse darağcını kurup futbolcularımızı idam edeceklerdir. buradan da şu ortaya çıkmaktadır ki; bizim 150 milyon euroluk takımımızın oyuncu kalitesi yukarıda saymış olduğumuz bursaspor oyuncularından çok daha aşağıdadır.

    sorun futbolcuların kalitesiz olmasında değil, bir tarafta elindeki kadroyu her gün daha da ileriye götüren ve maksimum performansla oynatan bir hocanın, diğer tarafta ise geldiği günden bu yana oyuncu bazında hiçbir ismi ileriye götüremeyen ve her geçen gün takımın formsuzuluğuna olan katkısını daha da arttıran bir hocanın olmasıdır.

    helal olsun sana ertuğrul sağlam. bu ülkenin yabancı hayranı, türk hoca komplekslisi, ortada bir başarı varken bile bunu kabul etmemekte ısrar eden insanlarına daha kanıtlaycağın çok şey bulunmaktadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın