aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 111
    kerem aktürkoğlu ile ne alıp veremediği olduğunu merak ettiğim yorumcu. kötü niyetli yorumlarına bu sene de devam ediyor.

    19 ağustos 2022 ümraniyespor galatasaray maçını değerlendirdiği videosuna başlık olarak kerem aktürkoğlu yuhalanırsa şaşırmam demiş. zaten linç etmeye hazır taraftar profilini kaşıyor. kerem ne yaptı da yuhalanacak? şaka mı bu? geçen sezonun en formda oyuncusu, bu sezon hazırlık maçlarında da jenerik goller ile başlamış; pozisyon bile bulamayıp gomis sayesinde kurtulduğumuz maçlarda gol atamadı diye yuhalanacak topçu mu olmuş? yanına mertens geldikten sonra bütün hücumlarö sürüklemedi mi seferovic'e alda at demedi mi?

    geçen sene de takım içinden istihbaratlar alıyorum yerli oyuncular kerem çok kibirli diyor diyordu. böyle böyle taraftarı topçulara düşman ediyorlar. bunlara karşı uyanık olmalı galatasaeay taraftarı. ha, olmayıp geçen sene 65 maça çıkmış topçu 2 maç formsuz gözükünce de yemeye çalışıyorsa genç oynatalım, değerlensin satalım lafına da bir zahmet hiç girmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın