resim
Alexandru Cicâldău
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:27
Boy:1.78
Uyruk:Romanya
  • 1751
    düz kasa futbolcu.

    cicaldau’ya ve komple 3 yıllık planlamada gelen burak elmas dönemi topçularına bakış açım belli öncelikle. daha önce cicaldau 10 numara oynamalı teorileri de vardı. romanya milli takımında alex cicaldau, ianis hagi ve razvan marin (6 numara) arasında 6-8 bağlantısı kuran işçi topçu olarak kullanılıyor. sırf bu arkadaş için de maçlarını izlemiştim birkaç kez.

    şimdi güzel bir noktaya geldik bence. alex cicaldau net olarak kötü transferdi, bu faslı kapattık ama. bu sezon bizim kadroda sanatçı topçular var, sergio oliveira ve mertens özellikle. şimdi bu ikili sahadayken bizim ciddi anlamda düz kasa topçuya ihtiyacımız olacak orta sahada. torreira’nın nefesinin yetmeyeceği yerlerde düz kasalar takıma yardımcı olmalı. berkan da düz kasa topçu ama topla teması çok problemli. cicaldau daha güvenilir bir düz kasa topçu bence.

    o yüzden midtjsö yokken cicaldau’nun skoru aldıktan sonra oyuna sokulmasına tepki göstermemek lazım. adamı zaten oyun tutsun diye taze kan olarak sokuyoruz. beklentiyi böyle ayarlarsak kavga dövüş olmaz cicaldau konusunda bu sene.
App Store'dan indirin Google Play'den alın