resim
Haris Seferović
Takım:Al-Wasl
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.89
Uyruk:İsviçre
  • 479
    19 ağustos 2022 ümraniyespor galatasaray maçının 4. dakikasında öyle saçma bir hareket yaptı ki. savunma kendi arasinda paslasirken topu kendisine attı, ama ne atma, ceza sahası içinde karşısında hiçbir rakip oyuncu yok, kaleciyle kaleyi tam karşıdan gören mesafeden karşı karşıya.. bu arkadaş topu kaleye gönderip golü atmak yerine sağ tarafa pas atmaya çalışıp topu dışarı attı. hayatımda böyle bir rezillik görmedim. bu adamı forvet diye alıp mostafayı gönderen aklı seveyim. diagne bile bundan kat kat forvettir. 3 küsur milyon yuro para bayildigimiz adam kaleciyle karşı karşıya gol atamiyor.

    inanılmaz.

    edit: maçı izlemeyi bıraktım, zar zor pozisyon buluyoruz arkadaş haftalardir onları piç etmekle meşgul. çıkarın abi bu adamı, geldiği yere geri gönderin, bu ne rezilliktir yahu. koskoca galatasaray futbol takımının forveti bu adam olabilir mi?

    edit2: 12. dakikada olivieranin mis gibi pasını ayağının altından kaçırdı, topa yetişip kaleye vurmak isteyen kerem'e de elleriyle önüme işareti yaparak cemkirdi. lan bu adam futbolcu falan değil. çabuk gönderin bu adamı kardeşim ayıp denen bir şey var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın