• 86
    sisli havayı dağıtmak için kazanmamız gereken maç. giresunspor maçında bir yol kazası yaşandı, o maçta gereğinden fazla aceleci oyun giresunspor'un işine gelmişti. ilk yarı hücum etmek gibi bir amaçları yoktu ama ikinci yarı bizim forveti ikileyince bağlantıyı kuramayıp ortasahayı rakibe vermemiz sonucu tek hatadan golü bulup kazanmışlardı ve aslında tıpkı geçtiğimiz sezon avrupa gruplarındaki galatasaray gibilerdi.
    rakip ümraniyespor ön tarafta atletizm seviyesi yüksek oyunculara sahip, geçiş hücumlarıyla da fenerbahçe karşısında üç gol atabilmiş bir takım. takım savunmamızın bir standarta ve uyuma ulaşamamasından ötürü bu konuda sıkıntı yaşamamız muhtemel. hücum ederken seferovic-kerem-yunus üçlüsünün birbirlerine yakın oynayıp pas bağlantılarını oluşturması gerekiyor, geçen maç herkes hücumda tek başına oynuyormuş gibiydi özellikle kerem'in bunu törpülemesi şart, son zamanlarda takım oyunundan iyice uzaklaşmaya başladı. okan hoca kenar oyuncularını bu kadar içte çakılı oynatmak yerine çizgiden genişliği bazen onlar üzerinden kurgulamalı.
    bizden daha zayıf takımlara karşı oynadığımız zaman topun kıymetini bilmek zorundayız, maçı belirleyecek konulardan biri de bu. yüksek top kaybını törpülememiz gerekiyor. golü erken bulabilirsek beklenenden daha kolay bir maç geçebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın