• 67
    süper lig 2022-2023 sezonunun fikstürü çekilirken, en azından ilk 4-5 hafta için dezavantajlı olduğumuzu düşünüyordum ama maalesef ki kendi kendimizi dezavantaja sürükledik.

    7 ağustos 2022 antalyaspor galatasaray maçında 90. dakikada attığımız golle 3 puanı almıştık. 16 maç aradan sonra puan kaybeden antalyaspor'u 90. dakikada yenmek bize büyük bir moral getirdi. bu moralle birlikte 13 ağustos 2022 galatasaray giresunspor maçına 45-50 bin kişi gittik. sonuç mu? giresunspor gibi bir takıma karşı pozisyon bile üretemeden mağlup olduk.

    eğer giresunspor maçını da kazansaydık, büyük bir özgüven ve sinerjiyle diğer maçlara da çıkacaktık. bizler hedefe odaklanırken, rakiplerimize de gözdağı verecektik. bizler o sinerjiyle trabzon'u da yenerken, rakiplerimiz belki de sene sonu küme düşecek olan takımlara puan kaybedecekti. yani fikstür dezavantajımızı, aldığımız seri galibiyetlerle bertaraf edip rakiplerimizi o dezavantaja sürükleyecektik. biz ise gittik kolay bir şekilde yenildik ve elimizdeki o büyük sinerjiyi altın tepside fenerbahçe'ye sunduk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın