resim
Andrea Belotti
Takım:Fiorentina
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.81
Uyruk:İtalya
  • 186
    sanırım geliyor. elbette gelirse desteklemekten başka bir şey yapmayacağım, imzayı attığı andan sonra dünyanın en iyi striker’ı olacak.

    fakat en azından şu an, umuyorum gelirse beni yanıltır ama, çok çok yanlış bir transfer. çok ciddi para ödeyeceğiz, ilk ihtiyacımız değil ve en önemlisi, son senesinde ciddi miktarda sakatlık yaşamış. 20 tane maç kaçırmış adamı birinci forvet olarak alıyoruz. daha yakın zamanda falcao faciası yaşamış bir kulübün yönetimi, taraftarı böyle bir riske nasıl giriyor aklım almıyor gerçekten.

    yakın geçmişte böyle travmaları çok fazla yaşamadık mı? belki kulübün kırılma noktalarından olabilecek, çıkması nispeten kolay olan bir şampiyonlar ligi grubundan, forvetimiz olmadığından çıkamamazlık etmedik mi? 2 sene içinde liverpool görebilecek kadar ışık veren 18 yaşındaki stoperimizi, ffp belası yüzünden yok pahasına satmak zorunda kalmadık mı? gidip milyonları falcao’ya gömüp, takımın geri kalanını kiralık oyuncularla doldurup takımda oyuncu kalmayana dek bu yöntemle devam etmedik mi? şampiyonlar ligi ön elemesine orta sahada 1, sol bekte 0, sağ bekte (yedlin de covid olunca) 0 oyuncuyla çıkmak zorunda kalmadık mı?

    neyse uzatmayayım. rica ediyorum akıl izan. geçen sene 20 maç kaçırmış adam. buraya gelip sakatlanmayacağına, oynayacağına nasıl emin olup o kadar parayı bağlıyorsunuz? popülizm transferlerinden ne zaman vazgeçeceğiz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın