• 16
    tam kapalı kenar üstte, yeni açıktan sadece 3 koltuk uzaktan izlediğim maçtır. maçtan önce, o yaz ismi bol bol bizimle anılan hami mandırali takımı ile sahaya çıktığında kapaliya çağrılmış ve tribünlerimizi selamlamistir. bunun üzerine trabzon tribünleri ise hemşerileri olan tugay 'i kendi tribünlerine çağırmış, o da bu davete icabet edip selamlamasini yapmıştır.

    çok değil bu maçtan 2.5 ay önce fenerbahce ' ye ellerindeki şampiyonluğu kaptırmış olan trabzonspor'a bu başarılarından oturu(?) galatasaray kapalısi olarak" fener 'i şampiyon sizler yaptınız " diye bagrilmistir.

    10 ile resmi olarak ilk buluşmamızdi samiyende ve emin olun o gün orada herkes bunun tarihi bir gün olduğunu ve uzun süreceğini biliyordu. golün olduğu frikiğin atilmasindan hemen önce zaten gol olacağı aşikardı. ne mutlu ki bana bu tarihi anı en güzel yerden canlı canlı, numaralinin arkasından batan güneşin tamda yüzümüze tüm sıcaklığı ile vurduğu zaman gördük, izledik.

    ayrıca bu maçta, ilerleyen haftalarda performansı çok düşecek olan ve yollarımızın ayrılacağı kalecimiz hayrettin demirbaş çok üstün bir performans göstermiş olup, hami nin ve sota nin bir çok gol pozisyonunu engellemiştir yaptığı kurtarışlarla.

    maçın son 5 dakikasında ise bir sonraki iç saha maçımızda rakibimiz olan fenerbahce nin kulakları cinlatilmistir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın