• 137
    galatasaray'ın sampiyonluğu bu ikilinin performansına doğrudan bağlı. diğer mevkilere oranla önem payı en büyük mevki burası onda anlaşalım.

    lig şampiyonun genelde +70 gol attığını görüyoruz. sefer-mertens'ten yedekleri ile beraber 35-40 gollük katkı alsak dahi şampiyonluğa oynamamız için bu ikilinin geçen seneki performanslarının bir tık üstüne çıkmasına mecburuz. ki planlama da bu şekil yapıldı. 2 ay geçti, önlerine haber bile çıkmadı.

    bugün bir yenilgi ile önlerine 33 yaşındaki nwakaeme çekiliyor, kanatsız formasyon önerileri yapılıyor. evet, kerem özellikle bu sezon topun değerini bilmeyerek başladı. topu öldürmüyor ve sürekli geri koşmamızı sağlıyor. ayrıca, sosyal medya yüzleri çok cabuk eskitiyor. kerem 1 senedir ve kötu bir zamanımızda öne çıktı. yunus ise elden geldi. dolayısıyla kerem potada. ama yarın ilk kötü gidişinde aynısı yunus'a da olacak.

    20lerin başlarında hücum olarak birbirinin yapamadıklarını da vadeden bir önceki sezonlarında kendini kanıtlamış, iki yerli oyuncumuz var. henüz sezon başı, köstek olmayıp destek olursak; hocaları da onların verimini arttıracak oyunu oturtursa bizi şampiyon yapacak onlar. mimiklerine, boylarına, bencilliklerine minimal takılalım ve destek olalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın