resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3429
    hayalleri olan ve bu hayallere ulaşmak için galatasaray dahil her şeyi basamak olarak gören oyuncumuzdur. bu bence kötü değil iyi bir özellik. daha fazlasını isteyemeyen, elde ettiği konumu tutmaktan başka bir gayesi olmayan adamlarla iddialı bir takım kuramayız. ömer ile aytaç'ın antremandaki hareketlerini gözünüzün önüne getirirseniz demek istediğimi anlayabilirsiniz.

    geçen sene hücum repertuvarını önemli ölçüde geliştirmişti ancak savunmada hiçbir zaman istenen katkıyı yapamadı. ben birçok kişinin aksine set hücumundaki kısırlığı kerem gibi adam eksiltebilen ve seri düşünebilen oyuncularla aşabileceğimizi düşünüyorum. bunun için kerem'in kendini kanıtlama çabasından uzaklaşıp oyuna odaklanması gerekiyor.

    geçen sezon özellikle torrent geldikten sonra bekler içte, kanatlar çizgide formasyonu oluşturuyordu. eğer okan hoca da kerem ve yunus'a benzer bir alan açarsa bu madendeki cevheri daha iyi işleriz. rakipler mertens'e odaklanmaya başladıkça ben kerem'in daha fazla fırsat bulup gereksiz zorlamaları bırakacağını düşünüyorum.

    geçmişinde takım içi hiyerarşiden çok çekmiş biri olarak kerem'in kendisini takımda özel bir konumda gördüğünü ve uğur karakullukçu'nun tahmin ettiği gibi oyuncu değişikliklerinin buna göre yapıldığını düşünmek istemiyorum. aksi halde kerem hayallerine kısa sürede veda edip ikinci bir yasin öztekin olma yolunda ilerler.

    geçen sene kendi markasını yaratmak için harry potter gol sevinçlerine başlamıştı ki bence kendisi için son derece doğru bir hamleydi. bununla beraber imaj yönetimi sadece gol sevinçleriyle olmuyor; saha içindeki vücut dilini mutlaka düzeltmesi lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın