resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3425
    82 maça çıkıp 36 gole direk etkisi olan oyuncudur. bunların 19 tanesi gol 15 tanesi asist olarak yapılmıştır.
    çocuğun kapasitesi ve maliyeti belli. kadroya geldiği zaman yedek bile zor olur denilirken şimdi herkes yargı dağıtıyor.
    ekran görüntüsü ile oyuncu eleştirildiğini hayatımda ilk defa bu mecrada gördüm.
    bakın bir daha anlatıyorum. çocuk bedavaya geldi, bedavaya oynadı.halen bedavaya oynuyor.
    analiz kasmaya, çocuğun üzerine çok gidilmesine gerek yok. üç günlük transferler tepeye çıkırken, kerem aktürkoğlu ne tribün
    ne sosyal medya taraftından bu destek verilmedi. herhangi bir hata yaptığı zaman hemen tepki alıyor.
    bakın bir daha söylüyorum bu oyuncular böyle ortamlarda durmaz. ya yabancı sayısı gidecek yada türk oyuncusuna ihtiyaç olduğunuzda, kerem ve yunus gibi 2 tane gence sabır ve destek vereceksiniz.

    yok şımarıkmış.yok elleri çok oynuyormuş. ulan adam olmasa en son oynadığımız giresunspor maçında kaleye doğru dürüst şutumuz yok.cidden bu yorumları yapanların 18-22 yaşında olduklarına inanıyorum.
    bir daha söyleyeceğim, kerem kötü oynar iyi oynar ama bu çocuk geldiğinden beri elinden geleni veriyor.

    sahada görmemek için kör olmak lazım. sana maliyeti sıfır olan bir adamdan her maç kurtarıcı olmasını beklemekte ayrıca komikliktir. dünya futbolundan bunun örnekleri 1-2 isim sayarsınız. ben sana sayayım mahrez misal. geç patladı,bedava fiyata geldi ama sonunda büyük bir yıldız oldu. ucuz olsun ama en iyi olsun diyorsan, öyle bir dünya yok kardeş.

    kerem'in en büyük özelliği topu önüne istemesi, bu top önüne atılırsa her zaman tehlike yaratır. daha doğrusu kerem gibi bir adamın sürekli defansın arkasına kaçması lazım. set oyunu oynarken bile hareketli olması lazım. kerem'in beslenmesi lazım. özellikle orta saha oyuncularının hangisi sezonda 5 taneden fazla asist yapıyor. hangisi? duran top filan değil. akan oyunda kaç tane orta sahamız oyuna direk etkili. kanadını pozisyona sokan kaç top attılar?.

    biz nedense kerem'den sürekli set oyunu oynamasını, pas opsiyonu olmasını istiyoruz. sürekli kalabalık olan göbek bölgesine kaymasını istiyorum. bu tür atak aksiyonları oyununcunun defolarını çıkarır. kerem'in defolarından değil artılarından yararlanmak hocanın görevidir. kerem 1-2 maç formsuz olabilir bu sıkıntı değildir. önemli olan uzun sezonda bu yanlışları devamlılık haline getirmemek lazım.

    bu çocuğun kalbinin temiz,niyetinin iyi ve çok çalışkan olduğunu düşünüyorum. egoist olması,hareketlerinin sana batması gereksiz eleştirin için bir sebep olmamalıdır.

    https://www.transfermarkt.com/...daten/spieler/382528
App Store'dan indirin Google Play'den alın