resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3416
    öncelikle kerem cok iyi bir oyuncu, turkiye liginin fazla fazla ustunde. fakat zaten bu sene teklif alamamasından da anlasılacagı gibi her oyunu oynayabilecek bir oyuncu degil. ozellikle set hucumu hucumlarinin %70 i olan buyuk takımlar icin cok da efektik olmayabilir.
    keremin en onemli ozelligi onune atılan toplarda kaleye direk gidip bitirmesi, bunun yanında kaleyi gordugunde uzaktan etkili vuruslar da yapabiliyor.
    fakat pas opsiyonlarını gorme, set hucumunda alan degistirerek kendini bosa cıkarma, set hucumunda adam eksiltme ( eskilerin yuruyerek adam gecme dedigi konu) eksik.
    gecen yıl kerem inanilmaz etkili oldu. hatta takımı ligde tuttu denilebilir. bunun en onemli nedeni maalesef galatasarayın gecen yıl bir anadolu takımı gibi oynaması idi. tek hucum opsiyonu keremdi, cok acık alan ve top kullanma sansı buluyordu.
    bu sene daha farklı bir oyun var, tek opsiyon degil, topu ve oyunu kontrol etmeye calısan bir galatasaray var. kerem aradıgı bos alanları bulamıyor ve daha az top buluyor, buldugunda da topları kaybedene kadar zorlamaya devam ediyor.
    kendisi hala bizim icin bulunmaz bir deger, hem yerli, hem genc, hem de kendini ispat etmis bir oyuncu.
    bu sene de gecen seneki kadar etkili olabilir ama burada gorev okan hocaya ve kendisine dusuyor.
    onun oyununu evirmesi, guclu yonlerini bu yeni taktikle bir birlestirmesi ve yeni seyler ogrenmesi, okan hocanın da ona bu konuda yardımcı olması ve ona uygun bir gorev vermesi gerekli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın