• 61
    kadroyu gördükten sonra doğrusu biraz rahatladığım maç. nedenine gelelim. trabzonspor'da umut, her ne kadar çok gol kaçırsa da, süratiyle, sağa sola yaptığı koşularla bir sürü pozisyon yakalıyor. özellikle ağır savunmalara karşı etkili olabilen bir futbolcu. aynı şekilde alanzinho da öyle. ama şimdi kadroya baktığımızda yavaş oyuncu ben göremiyorum. aksine tüm oyuncularımız da süratli oyuncular. servet oynasaydı savunmada bazı pozisyonlarda sıkıntı çekebilirdik. ama hava toplarında daha etkili olurduk. yine de ben rijkaard'ın emre'yi tercih etmesine sevindim. bana göre neill'in yanına en iyi uyan stoperimiz.

    alanzinho, colman ve burak. trabzonspor'un en çok güvendiği isimler. bu isimlere çok dikkat etmemiz gerek. özellikle caner'in kanadını boş bırakmaması lazım. trabzonspor'un kadrosuna da baktığımız da onlar da süratli isimlerden oluşuyor. hücum olarak yeterince pozisyona gireriz gibi geliyor. egemen'in olmayışı trabzonspor'u çok etkileyecektir.song da eski song değil. keita formunda olursa cale ona engel olamaz. jo'nun performansı önemli tabi. gireceği pozisyonları iyi değerlendirmesi gerekiyor. olmadı aslanlar gibi baros var yedekte. orta sahanın mücadeleci isimlerden kurulu olması da benim olumlu düşünmeme sebep olan bir başka faktör. her ne kadar çok kaliteli bir orta saha olmasa da sahada, mustafa ile barış'ın mücadelesi, elano'nun tekniği her şeyi dengeleyecektir.

    sonuç olarak hızlı bir maç olma ihtimali yüksek ama şenol hocanın vereceği taktikler önemli. son bir kaç haftadır adam akıllı pozisyonlara giremiyor ev sahibi ekip. aynı şekilde biz de son bir kaç deplasmanda istediğimiz futbolu ortaya koyamadık ne yazık ki. umarım bu maçta istediğimiz futbolu sergiler, 3 puanla döneriz istanbul'a. bu kadar konuştum, bir de skor tahmini yapayım bari. 3-1 veya 2-1 alırız gibi gibi..

    --- alıntı ---
    http://jaimelesport.blogspot.com/...aray-maca-dogru.html
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın