resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3375
    13 ağustos 2022 galatasaray giresunspor maçını tribünden izledim. kendisi bu takımın sahibi değil, eleştirilebilmeli. sözlükte neden bu kadar çok korunduğunu da anlamıyorum.

    çok bencil, hem de çok bencil. futbolu hala bilmiyor ve saha için gerçekten çok negatif. öyle bir havası inanılmaz kötü ve takıma olumsuz etki verdiğini net bir şekilde söyleyebilirim. ben yanlış yapmadım, hata yapmadım siz yanış yere koştunuz, yanlış yerde durdunuz. bunu yaptığı zaman tepki görünce ya da başka bir şey olunca kerem'e yükleniliyor oluyor. maç içerisinde bunu yunus ve torreira'ya bunu beden dili ve hareketleri net bir şekilde gösterdi.

    kafasını toplamalı, 1 2 hafta belki 11 çıkmamalı. bir şekilde takımda kendisinin yerinin garanti olmadığını gösterilmeli. kendisinden yoksa hiçbir şekilde verim alamayız, mümkün dahilinde değil. maçta tam 23 kaybı yapmış, kendisine en yakın top kaybını yapan oyuncu sergio oliveira 20 top kaybı ile. bunun dışında takımdaki herkesten 2 kat nasıl top kaybı yapmasına rağmen nasıl kendisi hala korunabiliyor anlamıyorum.

    bu dediklerimi daha iyi anlamak için kerem'i televizyondan değil, tribünden izlemenizi öneririm. 2 sene önce oyuna sonradan girip beni heyecanlandıran kerem ile 13 ağustos 2022 galatasaray giresunspor maçında izlediğim kerem arasında dünyalar kadar fark var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın