• 279
    sezon başlamadan önce kerem aktürkoğlu hakkındaki ne yazık ki doğru olan tespitini "höt höt" şekilde söylediği için linç edilen ama şu ana kadar haklı çıkan kişi. dün programındaki söyleminde de kerem hakkında maç özelindeki ciddi eleştiriyle birlikte daha yapıcı konuşmalar yapmış.

    türk futbolunun, algı medyasının son yıllardaki durumu ve galatasaray'ın geçen seneki yönetim ve torrent rezillikleri sebebi ile tamamen futboldan ve medyadan kopmuş biri olarak arada bir baktığım tek program spor gecesi digital kaldı. gökhan dinç ve kendisinin bu sözlükte bu kadar linç yemesini anlamıyorum. bağırarak çağırarak falan program yaptıkları da yok aslında. g.te g.t diyebilen nadir insanlar bunlar ve o g.t o kadar büyük olduğu için bazen haklı olarak çıldırıyorlar (her konuda). gökhan dinç bazı zamanlarda galatasaray'ın hakkını galatasaraylılardan daha çok savundu bunu da belirteyim.

    neyse, yine de kimseyi gereğinden fazla sallamaya gerek yok. bu sene de futboldan soğumazsak arada bakılabilecek iki programın birinin spor gecesi digital diğerinin de nihat kahveci ve necati ateş sebebiyle trtspor'daki program olduğunu düşünüyorum.

    son olarak umarım kerem bir an önce kendine gelir. kerem'in "ben oldum" havalarından kaynaklı bencilliği engellenmezse ve gereğinden fazla öne çıkma isteğini doğru yönetilmezse önemli bir değerimizi kaybedeceğiz.

    (bkz: 13 ağustos 2022 galatasaray giresunspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın