resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 368
    takımımızın en kilit pozisyonu kendisine emanet. 13 ağustos 2022 galatasaray giresunspor maçında gördük ki orta saha ile forvet arasındaki bağlantıyı kuramıyoruz.

    kendisi iyi ise iyi oynarız, kötü ise kötü oynarız. çok parlak bir başlangıç yapmadı ancak bileğine hakim ve zeki bir oyuncu. karar mekanizmasında problem yok ancak iki eksiği var.

    ilki sorumluluk almaması, ikincisi ise pas isabetleri. uyum süreci ile belirli bir bölümü aşılacak durumlar bunlar. farkettiyseniz direkten dönen frikiğinden sonra 10 dakika boyunca gayet verimli oynadı.

    kısacası sezon bu arkadaşın elinde. oliviera, mertens, yunus, kerem, dubois gibi oyunculardan alacağımız pozitif verim belli ama bu arkadaş istasyon görevini görmezse giresun maçı gibi birçok maç yaşarız.

    giresun bugün tam oynaması gerektiği gibi oynadı ve iç sahada birçok takım bu taktiği örnek alacak. harika bir şekilde kapanma ve hızlı kontralarla yer yer baskılarla gol arama. bunun panzehiri ise belli, erkenden kilidi açarak bu takımları öne çıkarıp 2, 3 ve fazlasını atmak. bunun için de en çok üzerine iş düşen arkadaş oliveira.

    mertens ve torreiradan daha dikkatli izleyeceğim kendisini.

    düzenleme: eksi özelliklerine fiziğini eklemeyi unuttum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın