• 112
    giresunspor’un beraberlik için geldiğini detaylı bir şekilde anlatmaya gerek yok. her ne kadar galatasaray ağır favori de görülse bu maç kolay olmayabilir. nitekim, sezon yeni başladı. oyuncuların adaptasyon süreci devam ediyor. olması gereken ve bizim beklediğimiz durum öncelikle galibiyet buna herkes mutabık. ancak, mühim olan galibiyetle beraber gelecek vadeden bir futbol mantalitesi. benim bu akşam bir taraftar olarak galatasaray’dan beklentim budur.

    giresunspor gibi takımlar ölçü, ayar olmayabilir galatasaray gibi büyük takımlara. fakat son yıllarda anadolu takımlarının sürpriz deplasman galibiyetleri büyük takımları temkinli hâle getirdi. geçen sene içeride yaşadığımız giresun fiyaskosunu buraya anekdot olarak eklemekte fayda görüyorum.

    sezon yeni başladı dediğim gibi ve yeni başlayan sezonlarda özellikle böylesi sıcak havalarda oyun anlayışının periyotlara göre değerlendirilmesi daha makul olur. yani, galatasaray ilk yarı güzel ve göze hoş gelen bir futbolla işi bitirir, ikinci yarıda iyi bir oyun sergileyemezse burada öfkelenecek bir durum yok kanaatindeyim. önceki satırlarda da dediğim gibi, göze hoş gelen futbol ve lakaytlıktan uzak bir profesyonellik. benim ilk birkaç hafta beklediğim anlayış taktiksel tutarlılıktan ziyade budur.

    edit: imlâ hatası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın