resim
Emin Bayram
Takım:Westerlo
Mevki:Stoper
Yaş:21
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 711
    genç oyuncu oynatmanın alt yapısını da hazırlamak lazım. alttan alta bunun haberi yapılmalıydı mesela, ne bileyim 3 veya 4 numara gibi stoper numarası verilebilirdi. hatta bir kaç transfer haberi yayılabilirdi, celtic istiyor, atalanta takip ediyor falan. ondan sonrası zaten ittire ittire ilerliyor.

    türkiye'deki genç oyuncuların %90'ı böyle başlıyor. kimi hakkını veriyor kimi kayboluyor. aynı taktik atınç'ta tutmadı ama çağlar'da tuttu. mustafa kapı ve ömer faruk da tutmadı ama merih'de tuttu. emirhan'a da bakacağız.

    emin'in etiketi sağlam. daha 19 yaşında olmasına rağmen son 1.5 sezonda istikrarlı bir şekilde oynadı. ptt ligini çok da küçümsemeyin, süper ligin içinde de en az 8-9 tane ptt takımı her daim var. orada düzenli oynayan ve kendini geliştiren bir adam süper ligde de öyle böyle iş yapar.

    radikal bir karar alınıp emin'i 11 oyuncusu yapıyoruz deseler galatasaray taraftarının %80'i bir şey demez. hadi bakalım hayırlısı der geçer. yunus çok göz önünde olduğu için bu şartları sağlaması daha kolay oldu. ama emin de boş değil. ki büyük umutlarla kiralandı ve bu süreci çok iyi değerlendirdi. ama işte dediğim gibi her şeyin başı pr.

    fenerbahçe'nin arda için koparttığı yaygaranın onda birini emin için koparsak bu çocuk banko 11 oyuncusu.

    avrupa takımlarının takibe aldığını düşündüğüm galatasaray alt yapısı çıkışlı 19 yaşındaki stoper.
App Store'dan indirin Google Play'den alın