• 55
    kendisine hem devlet hem de devlete yakın kişiler, şirketler, holdingler tarafından akıtılan para ve sağlanan destek batman şehrine aktarılsa batman da ortadoğu'nun las vegas'ı olabilir, hatta denize kenarı bile olabilirdi.

    türk-islamcılık oynamayı seven kişilerin göz bebeği olan bir proje şehridir konya. milli maçlarda rakip ülkenin ''kutsal'' milli marşını ıslıklayıp, yuhalayacak bir zihniyete ev sahipliği yapmaktadır.

    bir insana benzeteceksek eğer; yaklaşık 20 yıl önce borçla-harçla bakkalı olan bir esnafın, nasıl oluyorsa (alla yav, hayret) şuanda grand cherokee, jeep, range rover ile gezip, her çocuğunun altına son model araba çekip, özel okullarda okutması gibi bir durumdur konya'nın hali. bir zihniyetin başkentidir.

    türkiye cumhuriyeti'nin laiklik ve çağdaş kimliği yerine, türk-islamcı zihniyetin reklamının yapıldığı propaganda şehridir.

    sadece muhalif partiler tarafından yönetilen şehirlerin ödenek, proje, imza konusunda nasıl sıkıntılar çektiğini hepimiz biliyoruz. bilmeyenler de acilen atv ve trt kanalından başka kanallara zaplasın. sabah gazetesinden başka gazeteler okusun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın