resim
Andrea Belotti
Takım:Fiorentina
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.81
Uyruk:İtalya
  • 80
    transferine gerek olmadığını düşündüğüm futbolcudur. kadromuz zaten, nelsson’un gidişine göre bir ilk onbir bir de rotasyon için stoper takviyesiyle lig için yeterli hale gelecektir. beknaz’ın önü kesilsin istemem ancak bir de belki kanat rotasyonu için bir futbolcu gerekebilir.

    bundan sonra yapılacak transferler şişkinlik yaratacaktır. pek sevgili transfer komitemize sıradan bir taraftar olarak naçizane tavsiyem önümüzdeki haziran’da sözleşmesi bitecek veya sözleşmesinin son senesine girecek olan oyuncularla görüşmek olacaktır. önümüzdeki sene takımın sol bek ihtiyacı olacağı malumdur. bununla birlikte satışı muhtemel kanat oyuncularımızın ikameleriyle şimdiden anlaşılmalı ve altyapı oyuncularımıza detaylı bir yol haritası çizilmelidir.

    belotti türkiye’nin çok çok üstünde kalitede ve tarz olarak türkiye’ye çok uygun bir isim olsa da transferi gereksizdir. ama olur da transfer edilirse formamın arkasına adını yazdıracağım ilk oyuncudur. böyle de tutarsız, irrasyonel bir taraftarım. zaten rasyonel taraftarlık da pek mümkün değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın