resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 626
    dünkü konuşmalarından sonra koç'un mamaladıkları kendisin saldırmaya başladı. önce ahmet çakar, şimdi oda tv.

    ülkenin durumundan dolayı tarikatlere yaklaşımı anlıyorum. benim de benzer görüşlerim var. ama bunu söylerken bu ülkenin orta doğu kökenli olmayan kendi gelenekleri olduğunun da farkındayım. bahsedilen tarikat/dergah ne derseniz deyin 1000 yıllık mevlevi geleneğinin ürünü. ulu önder atatürk'le de araları gayet iyi. aşağıda bununla ilgili de haber mevcut. üstüne görüntünün çekildiği yer cami arkadaşlar, cemaat evi falan değil.

    https://www.tarihistan.org/...-istedigi-seyh/3172/

    gelelim oda tv denilen maşaya. bakın aşağıdaki yazıda ne deniyor. dergah. dergah diye tanımladıkları yer birden bire nasıl cemaat olmuş?

    "diğer yanda, kenan rıfai dergahı poştnişine hep kadınlar oturdu. zaten ilk oturan da kenan rıfai’nin annesi hatice cenan sultan’dı. kenan rıfai’den sonra dergahın başına ne çocukları ne de eşleri geçti. samiha ayverdi ve onun ölümünden sonra da cemalnur sargut bu görevi aldı. dergah; kubbealtı yayıncılık, kubbealtı akademisi gibi faaliyetlerine günümüzde de devam ediyor"

    https://www.odatv4.com/...raz-0208091200-6187.

    yine aynı kişiden başka bir yazı:

    "islamı dünyaya anlatan cemalnur sargut, başörtülü bir kadından daha mı az müslüman şimdi? kafalarda artık bir kıyas var demek!"

    https://www.odatv4.com/...even-0709081200-2701

    oda tv için muteber olan kadın birden cemaat şeyhine nasıl dönüştü? oda tv'nin fetö'nün türkçe olimpiyatlarına sponsor olan koç grubuyla ilgili haber yapmamasıyla aynı sebeple.
App Store'dan indirin Google Play'den alın