resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 1231
    --- alıntı ---

    nelsson & sevilla konusu

    sevilla yine marcao’da olduğu gibi kirli ve etik dışı oynuyor!

    galatasaray “ biz nelsson’u satmak istemiyoruz” demesine karşın oyuncunun menajeri “ bu işi bitirelim” diyerek istanbul’dan ayrılmıyor!

    --- alıntı ---

    https://twitter.com/...nm9a5A2pjdcymO1ZKGSA

    kendisinin transfer süreci konusunda hala boş boş yorumlar yapılıyor spor medyası tarafından. sevilla kirli oynasa ne yazar? oyuncunun kapı gibi 4 yıllık sözleşmesi var, maaşı da ödeniyor. ayrılmayı bu kadar istiyorsa kendisini almayı isteyen kulübü ikna edecek, bizi değil. bizim istediğimiz bedeli getirsin, ayrılsın. getirmiyorsa da takımda kalacak ve hiç bir şey olmamış gibi devam edecek, daha da iyi olmaya çalışacak. dünya kupası var önümüzde, ben oynamıyorum diye trip atmasının hiç bir mantığı yok. milli takıma gitmek istiyorsa veya avrupa'nın üst düzey bir ligine gitmek istiyorsa iyi oynamak zorunda, yoksa 4 sene daha bu ülkede sıkışıp kalır.

    elimiz çok güçlü. taviz verilmez umarım. maaş yükü de çok düşük, 4 yıl sözleşmemiz var, beğenmediğimiz şartlarda satmamız için hiç bir sebebimiz yok.

    kemiksiz 20m € + sonraki satış karından %20 teklifini getirsin yol verelim. sevilla gider iki sezon sonra 40m €'ya satar, 4m € da oradan alırız. 24m € gelir elde etmiş oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın