• 361
    oyuncularımızı olduğundan daha düşük değerler ile alan/almaya çalışan futbol takımı.

    sevilla için nelsson'a verilecek 20 ile 25 milyon arasında hiçbir fark yok. aynı marcao'ya vermedikleri 15 ile verdikleri 12 milyon arasındaki fark gibi. o aradaki 3-5 milyonluk fark sevilla için gerçekten para değil.

    o aradaki farkın tek sebebi sevilla'nın galatasaray'a ben senden büyüğüm dayılanmasıdır. o pazarlığın sebebi sadece ve sadece sevilla'nın "sen ben verdikçe yaşarsın, şükret" demesidir. bizden önce oyuncularımız ile görüşmeleri ve anlaşmaları hepsinin sebebi bu. yani isteseler nelsson'a 25 verip alabilirler ama biliyorlar ki galatasaray aç olduğu için 15'i de kabul edecek. oyuncu zaten büyük kulübe girmek istiyor. bizim anadolu topçularına yaptığımızı sevilla bize yapıyorlar tek fark bizde anadolu kulüplerinin cingöz yöneticileri yok.

    tabi bizim takımımız o para ile karnını doyurmak yerine futbolu bırakmak üzere olan topçuları doyurmayı tercih ediyor. eline şöyle iki değerli asset geçince de değerinin altında vermek zorunda kalıyor. ne diyelim aslan besliyorsak karnını doyuracağız, değil mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın