resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 3709
    takımdan kesilmesinin sebebi ayak tekniğinden ziyade mental olarak zayıf olmasından kaynaklı yaptığı hatalar olan stoper oyuncumuz. bu defoları ezelden beri olsa da üstün fiziksel gücüne eşlik eden mbappe ve di maria ile yarışacak seviyedeki hız ve hızlanma yeteneği ile bunları telafi edebiliyordu. sakatlıktan sonra bunu telafi edebileceği bir hızı kalmamasının yanında fiziksel güç olarak da çok zayıfladı. yani şu andaki luyindama aldığımız luyindama değil ki o luyindama için 14 milyon €'luk söz kesilmişti devre arasına.

    ben luyindama'yı tekrar suudi arabistan'a satabileceğimizi düşünmüştüm. burak elmas yönetimi kendisini kiralarken maicon'dan daha komik bir opsiyon koymuştu*. neyseki takımı satın alma opsiyonunu kullanmadı. arap kulüplerinden kazık yiyen ilk ve tek kulübüz, arap kulüplerinden 2 kez kazık yiyen ilk ve tek kulüp olmak can sıkardı.

    sonuç olarak kendisinin transferini nelsson'a bağlamıyorum zira luyindama bir daha o seviyede futbol oynayamayacak. eğer belçika kulüpleri eski günlerini hatırlayarak transferini fırsat olarak görüyorsa umarım 5 milyon € civarı bir gelir yaratabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın