• 2779
    göstere göstere fenerbahçe’nin arka bahçesi izlenimi veren kuruma dönüşmüş. hayır önceleri de böyle olduğunu biliyorduk ama görmüyorduk sineye çekiyorduk.

    bu gözler öyle şeylere şahit oldu ki, sırf fenerbahçe için brezilyalıları türk vatandaşı yapıp yerli mi saymadınız, 1 gecede şike yasasını mı değiştirmediniz, süper final diye icat mı yapmadınız, galatasaray güçlü diye 8+6 yabancı kuralını mı getirmediniz, galatasaray’ın limitlerine mi kafayı takmadınız vs. say say bitmez. şimdi de 21 yabancı tescil etmeyi getirdiniz o da transferin son zamanlarında. daha sabah arkadaşla fenerbahçe bu yabancıları ne yapacak, hull city, acun vs. şakası yapıyorduk. tabi bizden önce ciddi ciddi düşünmüşler ve çözüm üretmişler jet hızıyla. biz de yabancı kuralına takılmayalım diye yok pahasına futbolcularımızdan olduk.

    hangi federasyon kendi liginin bir takımına bu kadar yardımcı olurken, ötekine bu kadar köstek oluyordur? bunun tanımı nedir? biz camia olarak her şeyi kabul ediyoruz. susuyoruz. memur teoman gibi kurallara göre yaşıyoruz. ama fenerbahçe hangi saçmalığı yapsa yanına kar kalıyor. soruyorum artık, bu hangi vicdan, akıl, mantık vs. sığar? şunu da soruyorum, ülkenin en büyük camiası olan bizim camiamızın bu ülkede bu federasyonun adaletsizliklerine karşı gerekli tepkiyi verebilecek gücü yok mu? yahu bu kadar da olmaz artık, bu böyle gitmez. artık ne gerekiyorsa o yapılmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın