• 5949
    bu kulübün yöneticilerine bakınca, tıpkı bir çok siyasiye bakınca hissettiğim "bunlar buralara geliyorsa demek ki ben de her şey olabilirim" hissi hasıl oluyor.

    geçen sene ikinci yarıda ismail kartal'la çıkışa geçen bir takım kurmuşsun; oyle ki son 13 haftada 3 beraberlik, 10 galibiyet almışsın. derken bu sonuçları alan teknik direktörü kovup yeni teknik direktör getiriyorsun, iyi kötü oturmuş kadronu darma duman ediyorsun, nerede vasat futbolcu var getirip dolduruyorsun. üstelik bunu yapan teknik direktörle de uzun yıllar sürecek bir yapılanma planlamadigin aşikâr; adamla epi topu 1 yıllık sözleşme imzaliyorsun.

    yani hakikaten bunu fm oynarken bile yapmazsın. transfere ne kadar para harcadılar bilmiyorum ama fm'de bile böyle bir takıma 2-3 takviye yapar, sonra da potansiyelli futbolcu arayıp denk gelirse alırsın.

    ha tabii bize hava güzel, stresli bir günün ardından pamuk gibi oldum ama hakikaten insan hayret ediyor. daha ilk haftadan yorum yapmak için çok erken olsa da böyle aşure gibi bir kadroyla fenerin başarılı olabileceğini sanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın