resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 1110
    lig başladıktan sonra milli forma giyen, 23 yaşında, 27-28 yaşında adamlar kadar maç ve avrupa maçı tecrübesi olan, kendini farklı liglerde kanıtlayan as stoperini dünya üzerinde ederinde satan kulüp varsa 20 milyon+%15 paya tamam olduğum futbolcumuz. benim görüşüm son dakikaya bıraktılarsa 25 milyonu verip alacaklar. o da yapacak bir şeyimiz olmadığından. şampiyonluk hedefleyen takımın özellikle stoper ikilisinden birisi bu kadar rahat alınamaz. diğer mevkileri alabilirler fakat stoper olmaz. bunu sevilla da biliyor. ellerinde bir cacık da yok. nakit paraları da var. 25 milyonda ısrar etmek her kulübün hakkı. sonraki payı kökleyecekler ya da. bir kere 20 milyon+sonraki satıştan %10-15 paydan aşağısında artık avrupa kulüpleri bize enayilere para mı verilir deyip ölücülüğe devam eder. elimizin daha güçlü olduğu tek senaryo fm’de transfer edeceğin kulübü alıp transfer fee fullemek. satış yapamıyoruz diyoruz ya hani işte bundan yapamıyoruz. birazcık futbolcunuza güvenin ya. birazcık galatasaray gibi davranın. biz gariban takım mıyız? kurla bir alakası yok satışın. dünya üzerinde nelsson’dan daha doğru profili bulabildilerse bu fiyata alacaklar zaten. bulmuşlar mı? hayır bulamadılar. nelsson özel futbolcu. ayrıca marcao’dan daha yüksek piyasası olduğu kesindi.

    ayrıca sözlükte rakip takımın adamları dandik milli takımda forma giyince büyük bir şey oluyor avrupa liginin en iyi ilk iki stoperinden biri için 20 hayal oluyor. danimarka milli takımında dandik futbolcularla değil düzgün stoperlerle rekabeti kazanan, satılan adamların toplamının 2 katı avrupa kupası deneyimi olan adama 25 milyon hayal oluyor. peki neden? bu adamlar kendilerini bazılarının gözünde 20 milyon edenler gibi süper lig’de ve bazı müsabakalardaki bir elin parmağını geçmeyen maçlarda değil 40 tane avrupa kupası, şampiyonlar ligi maçında kanıtladı.

    piyasa belli, oyuncu belli, durumumuz belli. transfer sezonunun süresi de belli. 25 milyon getiren alır yoksa diğer seçenek 20 milyon+%15 pay. bonusu isterlerse üzerine eklesinler. en dip budur. beğenen alır beğenmeyen gider başkasını alır. dünya kupası sonrası en kötü bu adamı sevilla’nın verdiği paraya satabileceğimizden eminim. nelsson’a güveniyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın