resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 302
    kendisi hakkındaki 4-4-2 orta saha çiftlisinden biri olamayacağı konusundaki endişelerin yersiz olduğu futbolcu. sergio oliveira 50 maç civarı oynayıp 20 gol üstünde attığı en prime sezonununu porto'nun 80 puanla ikinci olduğu 5 puan farkla şampiyonluğu kaçırdığı sezon 4-4-2'de bu performansı sergilemiştir dolayısıyla endişelerin yersiz olup oyuncunun kalitesi ve verimi hakkında daha doğru değerlendirmekte fayda olduğunu düşünüyorum. kaldı ki galatasaray'daki partneri lucas torreira gibi bir isimse endişe etmek çok daha yersiz oluyor. savunmadayken ayrıca leo dubois sahte bek rolünde de oyun içinde orta sahaya destek olmak adına kullanılacaktır.

    uzun vadede ise önümüzdeki 2-3 yıl için dries mertens'den sonra bu sistem lucas torreira'nın tekli de olduğu ve önündeki 2li orta saha tercihi de değerlendirilebilir.

    futbolda kadro ve rollerin dağıtılması konusunda bir yeri sonuçta mutlaka riske etmek zorunda olduğunu kabul etmeliyiz. her noktada mükemmel senaryo kurulamaz o yüzden takımın en güçlü yönlerine odaklanmak gerekmektedir.

    sergio oliveira'nın takımdaki rolü kilit noktadadır çünkü dinamo rolünde lucas torreira yer alırken skor ve atak yaratma, sonlandırma anlamında dries mertens olacaktır. bu iki ara bölümde orta saha ve forvet bölümünün bağlantısını sağlamak gerekiyor. bu rol içinse en elzem isim sergio oliveira'dır.

    geniş alan verildiğinde takım kompaktlığı sağlanmazsa lucas torreira dahi kötü görüntü sergileyebilir o yüzden kompaktlık sağlandığında sergio oliveira'nın temposu hiç de kötü noktada olmaz.

    4-4-2 çift altılı
    https://www.transfermarkt.com.tr/...spielbericht/3432209
App Store'dan indirin Google Play'den alın