• 1337
    bein sports'un kimseyi desteklediği veya özellikle üzerine oynadığı hiçbir takım yok. dünkü olay tamamen haji wright'ın terbiyesizce musleranın elinin üzerine atlaması ve var'dakinin orta hakemi uyarmamasıdır.
    (bkz: 7 ağustos 2022 antalyaspor galatasaray maçı)

    mevcut verilen görüntüler bunu görmeye yeterliydi. elbette daha fazla açıdan görüntü sunması iyi olacaktır ancak bu "aman x takım şampiyon olmasın hadi algı yapalım" niyetiyle oluşturulmuş bir şey değildir.

    zira 5 mayıs 2019 galatasaray beşiktaş maçında atağa kalkan lens'e marcao'nun müdahalesi ile faul çalındı kartlık olabilirdi ama çok uzaktan görebildik orda da bein sports bizi mi kolluyordu?

    bu tip söylentiler fener camiası ve basınının kendi taraftarını kandırma yöntemidir. fenerli yorumları, fenerli düşünceleridir bunlar.
    uzak durmakta mod düşürmemekte enerjiyi buraya yöneltmemekte fayda var.

    yapılan sadece bir reji ve/veya yayın yönetmeni hatasıdır, bununla ilgili şikayetimizi yönetim dile getirir.

    ek olarak şunu da ileteyim, bazı spiker ve sunucularda zaman zaman tuttukları takıma dair heyecanlı anlatım veya yorumlar olabiliyor. bu kişileri ilgilendiren bir durum buna istinaden kurum tarafından yaptırımlar oluyor*. düzenli olarak herhangi bir takıma karşı + veya - yönde bir durum olmuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın