resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 290
    bu söylediğimi doğru anlatabilir miyim bilmiyorum ama bence oliveira, fredrik midtsjö'den çok daha iyi bir oyuncu. fakat ben bu galatasaray'da fredrik midtsjö'yü torreira ile birlikte tercih eder ve oliveira'yı hiç transfer etmezdim.

    yani keşke kendisi yerine gedson gelseymiş, en azından ilk maç özelinde diyorum * çok daha istediğimiz şeyleri verirdi bize gedson. bu adam topla gitmez, al ver yapar ama işte al vere ihtiyaç duyan bir takımda da ciddi fark yaratır kendisi.

    mevcut transferler arasında bana göre hem yaşı hem sözleşmesi ile mertens ile birlikte gereksiz ve yanlış tercih olacak gibi duruyor. torreira ise son yılların marcao ve nelsson'dan sonra en iyi transferi olur gibi duruyor. bence luyindama da çok iyi transferdi ama hem sakatlık hem kendi tembelliği hem de biraz da bizim takımın pas oyunu ısrarı ile o tutmadı. olabilir, her transfer tutacak diye bir şey yok. hep övülen porto'da da birçok oyuncu tutmuyor. ama yöntem olarak luyindama doğru, mertens yanlıştır benim nazarımda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın