• 443
    7 ağustos 2022 antalyaspor galatasaray maçı oyuncu performanslarını değerlendirmek gerekirse, not ve puanlar şu şekildedir.

    muslera : 9/10. maçı kurtaran isimdi kaptan, 1 penaltı, 1 net karşı karşıya pozisyon pozisyon, 2 çok etkili vuruşu çıkardı. galatasaray'ın maçı kazanmasında en etkili isimdi.

    nelsson : 8/10. etkili oynadı. savunmada geçit vermedi, hata yapmadı.

    abdülkerim bardakçı : 8.5/10. çok beğendim. sahada duruşu, agresifliği, mücadelesi ile geçit vermedi. 2.8 milyon euro'ya böyle bir stoper almış olmak da ayrıca mutlu edici. takımın gediklisi olacaktır, marcao'yu aratmayacağına eminim.

    van aanholt : 5.8/10. çok etkili olamadı, bir kaç kez onun kanadından akın yedik, tehlike büyümeden önlendi ama savunmaya zaafiyet yaratıyor ne yazık ki. hücumda da etkili değil.

    boey : 5.5/10. ilk yarıdaki çok kötü performansını ikinci yarıda biraz düzeltti ancak yine de yetersiz.

    berkan : 5.8/10. hata yapmamak için etliye sütlüye karışmadan oynamaya çalıştı. galatasaray için yetersiz bir oyuncu. performansı yetersizdi.

    sergio oliveira : 5.9/10. etkisiz bir oyun oynadı. temposu yok. ikili mücadele yok. yavaş bir oyuncu. pasları etkisiz. yeterince yaratıcı değil. orta saha kurgumuzda ilk 11 oynayabilecek düzeyde değil. ne savunmada, ne hücumda etkili olabildi. takıma fayda sağlayamadı.

    kerem : 6.5/10. bu maçta iyi oynayamadı. rakipler artık kendisine önlem alıyor. 1 topu direkten döndü ancak onun dışında da pek bir etkili olduğu an yoktu. performansını yükseltmeli.

    yunus : 7.5/10. galatasaray'ın hücum aksiyonlarındaki tek etkili oyuncusuydu. teknik becerisiyle olumlu işler yapmaya çalıştı ancak bu işler tek başına olmuyor ne yazık ki, diğer hücum oyuncularından pek fazla yardım alamadı.

    emre akbaba : 5.5/10 takımın en etkisiz isimlerinden biriydi. bu performansı ile galatasaray'da yeri yok.

    seferovic : 5.0/10 takımın en etkisiz ismiydi. iki stoperin kucağında maç boyu bekleyip durdu. kim aldı? kim bu kadar övgü düzdü kendisine anlaşılır şey değil. bize statik santrafor lazım değil. tek maçla yargılamak istemem ama bu performansı ile galatasaray'da yeri yok.

    & sonradan oyuna girenler &

    midtsjö : 7.0/10. oyunda kaldığı yarım saatte savunmaya yardım etti, topun galatasaray'da kalmasını sağladı, pas aksiyonlarında aktif görev ve sorumluluk aldı. ben kendisini beğendim. oliveira yerine ilk 11'de kendisini tercih ederim. umarım performansını yükselterek devam eder.

    emre kılınç : 6.5/10. gol attığımız pozisyonda hücumu başlatan isimdi. bunun dışında pek fazla bir etkinliği yoktu. bir pozisyonda pas vereceğim diye topu rakibin üstüne nişanladı. sinir bozucu bir pozisyondu.

    taylan : 6.2/10. oyuna girdikten sonra midtsjö'ye ve savunmaya yardımcı oldu, topun bizde kalmasına yardımcı oldu, bunun dışında pek de fazla söylenebilecek birşey yok.

    bafetimbi gomis : 8.5/10. : galibiyeti getiren golü attı. hepimizi sevindirdi. fiziksel durumu iyiyse seferovic yerine kendisini tercih ederim. golcü hareketli olur, pozisyon alır, şut çeker, gol atar. 37 yaşında olmasına rağmen, kadromuzda gole en yakın isim hala kendisidir.

    maçın adamı : muslera.
    maçın en kötü oyuncusu : seferovic.

    bu maçla birlikte bir kez daha gördük ki, galatasaray'ın hücum gücü çok zayıf. galatasaray bu oyuncu gurubu ile yine bu sezon da gol atmakta çok zorlanacak. transfer dönemi bitmeden acilen takımın kalitesini yükseltecek yaratıcı hücum oyuncuları ve golcü transfer etmeliyiz. en azından transfer dönemi bitmeden evander ve umut bozok transferlerini mutlaka bitirmeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın