• 8683
    çok şeyle suçlanan taraftar.

    üste üste sezonlarda şampiyon olunamaz. derler ki biz 14 sene bekledik siz de bekleyin. hem sosyal medya olmasa takım şampiyon olurdu denir, suç taraftara kalır.

    genç oyuncu transferleri yapılır, sabredin denir. oyuncuların tek özelliği genç olduğu ortaya çıkar ama siz genç oyuncu istedinize gelir laf, yine taraftar suçlu olur.

    tecrübeli oyuncu transfer edilir, oyuncu bitik çıkar yine taraftar suçlu olur. siz istediniz yıldız oyuncu alındı. bu taraftara müstehak yazılır.

    hakemler hata yapar. tepki gösterirsin, galatasaray taraftarı hakem konuşmaz denir suçlu sen olursun. saha içine bakmak lazımmış çünkü.

    taraftarı mutlu eden birine iki satır teşekkür edilir. "aslında onun niyeti o değil tamam mı?" diyerek çıkışılır, yine taraftar suçlu olur.

    galatasaray'ı tutmak vallaha zor. kulüp içerisinde yapılan her hamleyi sherlock holmes gibi analiz edip arkasında olabilecek tüm olasalıkları değerlendirip öyle konuşmak lazım. yoksa hemen ikinci sınıf taraftar damgası yiyorsun ve suçlanıyorsun. öyle düz taraftar olup iki goygoy yaparsan tüh, kaka. ama böyle olayların arkasını düşünüp oralara değinirsen büyük taraftarsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın